Έχουν τόσα στο κεφάλι...κι όμως είναι ακόμα εδώ: Εκδήλωση από το σωματείο εστίασης Κοζάνης - Στο επίκεντρο τα πνευματικά δικαιώματά, παρών από την ΕΔΕΜ, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

 Την Τετάρτη 26/06/2024 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στο Επιμελητήριο Κοζάνης, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά και τους Προέδρους των Σωματείων της Π.Ε. Κοζάνης.

Στη σύσκεψη που προηγήθηκε της εκδήλωσης του Σωματείου Εστίασης Ερμής, οι Πρόεδροι των Σωματείων εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της περιοχής μας, τα πνευματικά δικαιώματα και τις χρεώσεις που καλούνται να αποδίδουν, καθώς και για τα νέα φορολογικά μέτρα και την επίπτωση τους στο σύνολο κυρίως των μικρών επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς απάντησε διεξοδικά σε πλήθος θεμάτων και ερωτήσεων που του τέθηκαν .

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τους πρόεδρους των σωματείων στο Επιμελητήριο Κοζάνης , το σωματείο εστίασης Κοζάνης Ερμής με την στήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης διοργάνωσε με επιτυχία την ενημερωτική ημερίδα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Νομαρχία Κοζάνης) με Θέματα:Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα

2.Νέα φορολογικά μέτρα


3.Εργάνη 24.Ψηφιακή κάρτα

Ομιλητές:


Γιώργος Καββαθάς (πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ - ΠΟΕΣΕ)

και εκπρόσωποι οργανισμών συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων, Αυτοδιαχείριση και ΕΔΕΜ που παρουσίασαν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια