ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας". - Η Θεοδώρα Τζάκρη "μόνιμος κάτοικος" Κοζάνης....

 




Η Θεοδώρα Τζάκρη και πάλι στην Κοζάνη μέσα σε λίγες μέρες

Στην ΠΕ Κοζάνης βρέθηκε το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, την Τετάρτη 5-6-2024. Το πρωινό της Τετάρτης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Εορδαίας, τοπικούς φορείς και περιόδευσε στην αγορά και στα καφέ της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης.

Το απόγευμα ήταν ομιλήτρια στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ΠΕ Κοζάνης, στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη μαζί με την Βουλευτή της ΠΕ Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Τουμανίδη Αντώνη.

Στους χαιρετισμούς τους τόσο η βουλευτής Καλλιόπη Βέττα όσο και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Τουμανίδης Αντώνης τόνισαν την σπουδαιότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου και πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία, για τα επόμενα 3 χρόνια, να βάλουμε ένα μέτρο ή τέλος στο 41%.

Η κα Τζάκρη μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη της προσέλευσης στην κάλπη αφού η αποχή δίνει πλασματικά ποσοστά στο πρώτο κόμμα.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης με την εκδήλωση αυτή, στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους πολίτες της ΠΕ ζητώντας τους να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ όχι μόνο γιατί είναι το καλύτερο ψηφοδέλτιο από τους συνδυασμούς που ζητούν την ψήφο μας αλλά και ως μόνη πειστική απάντηση στην αλαζονεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δικαιούμαστε και απαιτούμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΡΑ”.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια