Τουρνουά Ποδοσφαίρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργανώνει με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας και την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τουρνουά ποδοσφαίρου και εκδήλωση, με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη κάρτα στα Ναρκωτικά .… σκόραρω στη ζωή» .

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 στις 17:00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Παντελίδη, θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο θα συμμετέχουν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, καθώς και οι παλαίμαχοι των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Λάρισας και Εορδαϊκού, ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα απονεμηθούν αναμνηστικά ενθύμια στους συμμετέχοντες και στο κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου με ομιλητή τον κ. Υφαντίδη Αχιλλέα, Ψυχολόγο της Εθνικής Ομάδας, με θέμα « Ναρκωτικά και Ντόπινγκ στον Αθλητισμό».

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, ιδίως των ατόμων νεαρής ηλικίας, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια