Την Κυριακή των Ευρωεκλογών με το ΠΑΣΟΚ. Του Γιώργου Φτάκα

Με το ΠΑΣΟΚ;

Ναι, γιατί από τον Πρόεδρο και την Κοινοβουλευτική του ομάδα, μέχρι τον κάθε υποψήφιο Ευρωβουλευτή του και στέλεχος, δείχνει σοβαρότητα και επενδύει στον θετικό πολιτικό λόγο.

Έχουμε ένα ευρωψηφοδέλτιο με άξιες υποψηφιότητες, που μπορούν να μας κάνουν περήφανους στην Ευρώπη.

Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού.

Σε κάθε νοσοκομείο του ΕΣΥ, σε κάθε Κέντρο Υγείας, σε κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή με το Δημόσιο, σε κάθε δημόσιο έργο, κάθε φορά που μιλάμε για ισότητα και την πρόοδο της Ελλάδας στην Ευρώπη, όλα ξεκίνησαν με το ΠΑΣΟΚ.

Όλα τα κόμματα επικαλούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είτε το έργο του ΠΑΣΟΚ είτε τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι ανάγκη να αλλάξει το πολιτικό κλίμα στην Ευρώπη και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Είναι κρίσιμη η εκλογική μάχη γιατί μπροστά μας έχουμε μια Ευρώπη που καταρρέει από τις πολιτικές της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους βουλευτές και τα στελέχη, είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη που θα προασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών της.

Για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη που θα προασπίζεται την περιοχή μας, τη Δυτική Μακεδονία, η οποία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και τις πολιτικές αδυναμίες, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, τη θέσανε στη φτωχότερη περιφέρεια της Ευρώπης και δυστυχώς χωρίς καμία προοπτική για τους νέους βασικότερα, αλλά και για αυτούς γενικότερα που επένδυσαν τη ζωή τους.

Γιώργος Φτάκας. Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής 

#ΠΑΣΟΚ #Ευρωεκλογές2024

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια