Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας. Στην τελετή αποφοίτησης - ορκωμοσίας της 89ης σειράς δοκίμων πυροσβεστών

 
Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας. Στην τελετή αποφοίτησης - ορκωμοσίας της 89ης σειράς δοκίμων πυροσβεστών. Καλή σταδιοδρομία στα νέα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

 Η Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας και την ηγεσία του Σώματος έχει προχωρήσει τον σχεδιασμό ανάπτυξης των υποδομών που απαιτούνται για την εξέλιξη της σχολής σε ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης.
Μετά την ορκωμοσία των νέων Πυροσβεστών ακολούθησε σύσκεψη με θέμα την επέκταση της Πυροσβεστικής Σχολής και τον προγραμματισμό επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στην υλοποίησή της.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Yποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, η Διοικήτρια της Σχολής Πυροσβεστών Πύραρχος Αρχοντία Σερέτη, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αντιπύραρχος Βάιος Ζυγούρης και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Τάσος Σιδηρόπουλος.

 Γενικότερα και σε συνεργασία πάντα με τις Δημοτικές Αρχές της Περιφέρειας μας, Καστοριάς, (Σχολή Αστυφυλάκων) Γρεβενών, (Σχολή Αστυφυλάκων) Βοΐου (Σχολή Πυροσβεστικής) προωθούμε, υποστηρίζουμε, υλοποιούμε αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε οι εν λόγω Σχολές που είτε λειτουργούν είτε θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα (Καστοριά) να παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.
#ΔυτικήΜακεδονία #Πτολεμαιδα #Εορδαία #Πυροσβεστικό_Σώμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια