Έγινε της Ποντοκώμης.... Γιάννης Κοκκαλιάρης; 'κ. Κουζιάκη πήρατε τις απαντήσεις σας, για 4,5 χρόνια ακόμα θα τις παίρνετε…”

 




Αισθάνομαι ότι κοροϊδεύετε κ. Κουζιάκη. Το τι κάναμε εμείς το γνωρίζουμε και εσείς το γνωρίζετε. Αλλά παίζετε μάλλον επικοινωνιακά εδώ μέσα.

Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε με τα λόγια, η υπογειοποίηση των πυλώνων έγινε σε συμφωνία με τον ΑΔΜΗΕ, γιατί δεν έγινε πριν 2 χρόνια; Ρητορικό είναι το ερώτημα”, ανέφερε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Βόμβας, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης με βασικό θέμα τα έργα στη νέα Ποντοκώμη.


“Εμείς θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλα τα θέματα της Ποντοκώμης. Το πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι, θα το κρίνει ο κόσμος. Και στο χωριό πήγαμε πολλές φορές και στην Αθήνα. Μέσα σε 6 μήνες δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα. Δεν γίνεται…’, πρόσθεσε ο κ. Βόμβας.

Τα αίματα άναψαν... όταν ο κ. Κουζιάκης ζήτησε το λόγο να απαντήσει πάνω στα όσα είπε ο κ. Βόμβας, με τον Δήμαρχο να του απαντά: “κ. Κουζιάκη πήρατε τις απαντήσεις σας, για 4,5 χρόνια ακόμα θα τις παίρνετε…”.

Με τη σειρά του ο κ. Κουζιάκης είπε απευθυνόμενος στη πρόεδρο του σώματος δεν είστε πρόεδρος μιας παράταξης, αλλά πρόεδρος όλων των παρατάξεων…’

Να σημειωθεί επίσης πως από τον περασμένο Μάρτιο

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα έγινε προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν η υλοποίηση του οικισμού της Νέας Ποντοκώμης, καθώς λύθηκε και το θέμα της υδροδότησης του.

Το έργο αυτό ανέλαβε και κατασκεύασε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης και έτσι πλέον οι κάτοικοι του οικισμού θα μπορούν να υδροδοτούνται.


Θανάσης Τέγος















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια