"Ξεσπάθωσε..." ο Μάσμα για το φάιναλ φορ παίδων "Τα παιδιά με φανερές τεχνικές αδυναμίες. Αφήστε τις πρωτιές. Οργανωτικά ήταν το απόλυτο μπάχαλο "Ποιός είδε και δεν φοβήθηκε....ο Κώστας Μασμανίδης σχολίασε με τον δικό του τρόπο το φάιναλ φορ παίδων στο μπάσκετ...

"Νά πω δύο λόγια για το final four των παίδων. Αγωνιστικα δεν ήταν ότι καλύτερο. Τα παιδιά με φανερές τεχνικές αδυναμίες.Τωρα αν κάποιοι το θεωρούν πετυχημένο επειδή ο τελικός πήγε στην παράταση και κρίθηκε στον πόντο το λένε για δικό τους λόγο.
Τα παιδιά κοιτάξτε νά τό δουψετε, νά βελτιωθούν τεχνικά. Αφηστε τις πρωτιές.Τωρα οργανωτικά ήταν το απόλυτο μπαχαλο.Ο φίλαθλος τόσες ώρες δεν μπορούσε νά αγοράσει ένα μπουκάλι νερό.
Απο φιλάθλους; τά παιχνίδια έγιναν μεταξύ φίλων και συγγενών.Να το καταλάβετε καλά το κλειστό τής Λευκόβρυσης δεν ενδείκνυται για τέτοιους αγωνες.Εδώ ένα στεφάνι στο ΔΑΚ πού είναι στραβό δεν μπορεί ένας άνθρωπος επί ένα χρόνο νά τό αλλάξει.
Και ποιοί παραπονούνται; αυτοί πού τον ψήφισαν.Νιωθετε ενοχές; Είμαστε περήφανοι διάβασα πού πήγε στην παράταση ο τελικός.Βρε κοίταξε πού δεν τά έμαθες νά κάνουν μια reverse τρίπλα καί οκ πήγε στην παράταση ,και; Φιλάκια σύντροφοι". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια