Ευχαριστήριο για το τμήμα Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Κοζάνης

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον χειρουργό Ιωάννη Πατέρα. Προπάντων σαν επιστήμονας, αλλά ασφαλώς και σαν άνθρωπος, ήταν πάντα κοντά μου για την αντιμετώπιση  προβλήματος υγείας μου.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπόλοιπο τμήμα της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Κοζάνης, τους Διευθυντές: Μιχάλη Δουλγεράκη, Νίκο Ζανδέ και την ιατρό-χειρουργό Βέρα Τάτση, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη φροντίδα που επέδειξαν τη διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο.
Ευχαριστώ για την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, την ευγένεια, την προσήλωση τους, αλλά πάνω από όλα την ανθρώπινη προσέγγιση τους. 
Εύχομαι ολόψυχα στους καταξιωμένους επιστήμονες και στο έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που γνώρισα, να προχωρούν πάντα ακούραστα με την ίδια δύναμη και θέληση. 

Υστερόγραφο: 
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο το έργο όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις ατελείωτες ώρες που καλούνται να υπηρετούν το καθήκον τους σε περιστατικά που αντιμετωπίζουν. Ατελείωτες εφημερίες λόγω προφανώς της ελλείψεως προσωπικού. 

Με εκτίμηση Θεόδωρος Ρούσης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια