Καλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά...Με "εφόδια" νεράκι και στυλό οι μαθητές των ΕΠΑΛ μπήκαν στον χορό...

 





Ξεκίνησαν την Πέμπτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023-24 στα Εξεταστικά Κέντρα των ΕΠΑΛ, ενώ την Παρασκευή διαγωνίζονται οι μαθητές/τριες των ΓΕΛ. Οι μαθητές/τριες προσήλθαν στην προκαθορισμένη ώρα στα δύο Εξεταστικά Κέντρα της Π.Ε. Κοζάνης, 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και Πρότυπο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, όπου ήδη οι Λυκειακές Επιτροπές και οι επιτηρητές είχαν ολοκληρώσει όλες τις εργασίες προετοιμασίας.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, κα Βασιλική Βόντσα απηύθυνε χαιρετισμό στους υποψηφίους και στους εκπαιδευτικούς, που εργάζονται για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, τονίζοντας ότι οι προσπάθειες των παιδιών, οι αμέτρητες ώρες διαβάσματος και η αφοσίωσή τους θα επιβραβευτούν. Οι εξετάσεις είναι μία μόνο από τις πολλές προκλήσεις και επομένως η επιμονή, η ψυχραιμία και η πίστη στον εαυτό μας θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε κάθε δοκιμασία.


 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση που προσφέρουν στους μαθητές και στις μαθήτριες καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων. Ο ρόλος τους είναι αναντικατάστατος και συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία των παιδιών.

"Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες. Ακολουθήστε τις οδηγίες των καθηγητών και του εξεταστικού προσωπικού, παραμείνετε ψύχραιμοι και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων η ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια για ενδιαφέρουσες σπουδές και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία", δήλωσε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Βάσω Βόντσα,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια