Κρίσιμη ανάγκη για τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου Σερβίων

 
Συνάντηση Αντιδημάρχου Καλλίνικου Χολέβα με την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή ΧαραλαμπογιάννηΜε την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας κατά την παρουσία της στην Π.Ε. Κοζάνης.


Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνάντησης, ο κ. Χολέβας υπογράμμισε την κρίσιμη ανάγκη για τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου και την άμεση ολοκλήρωση των εγκεκριμένων προσλήψεων. Επίσης, ανέφερε τη σημασία των προγραμμάτων πρόσληψης ατόμων με ειδικές ανάγκες σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την απουσία των ΟΤΑ Α' & Β Βαθμού από τους δικαιούχους.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη για επανεξέταση και περαιτέρω αξιοποίηση της Κινητικότητας, καθώς και η συνέχιση των δράσεων για την απλούστευση διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις προσπάθειες του δήμου για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, ενισχύοντας έτσι τη συνεργασία μεταξύ του κράτους και του Δήμου Σερβίων προς όφελος των δημοτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια