Ομιλία Μητσοτάκη στην Κοζάνη. "Η φωνή μας ακούγεται σε όλη την Ευρώπη δεν είμαστε πλέον το μαύρο πρόβατο"



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, όπου και περπάτησε μέχρι το σημείο των εργασιών που είναι σε εξέλιξη. Ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό και υπηρεσιακά στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά στις εργασίες την συντήρηση της γέφυρας. Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Βελβεντό και είδε συνεταιρισμούς τους οποίους χαρακτήρισε “εξαιρετικούς” και είπε ότι “είναι το μοντέλο αγροτικού τομέα το οποίο εμείς πρεσβεύουμε, τη συνεργασία, την ποιότητα, την εξωστρέφεια, αλλά κάποιοι πρέπει να αγωνιστούν στις Βρυξέλλες για να στηρίξουμε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες”.

Κοζάνη

Στην ομιλία του στην Κοζάνη τόνισε μεταξύ άλλων

«Σας ζήτησα να πάμε τη Δυτική Μακεδονία και την Ελλάδα πιο μπροστά και το κάνατε με το παραπάνω. Η στήριξη σας είναι μια επιταγή ευθύνης, την οποία και θα εξαργυρώσουμε με σκληρή δουλειά, όλη την τετραετία . Η ΝΔ είναι η παράταξη της Ευρώπης. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι αυτός που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Και τώρα 5 χρόνια αγωνιζόμαστε να φέρουμε την πατρίδα μας πιο κοντά στην Ευρώπη.

Η φωνή μας ακούγεται σε όλη την Ευρώπη δεν είμαστε πλέον το μαύρο πρόβατο, είμαστε μια χώρα που ξέρει να διαπραγματεύεται προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια. Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας και θέλω το βράδυ των ευρωεκλογών το μήνυμα της πολιτικής ισχύος της Νέας Δημοκρατίας να είναι δυνατό“, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Να αποκρούσουμε και τη χαλαρότητα που υπάρχει στις ευρωεκλογές, αλλά και τις όποιες προσωρινές στενοχώριες που μπορεί να υπάρχουν. Να πάμε στις εκλογές συντεταγμένα και με απόλυτη συσπείρωση της βάσης μας και το βράδυ των ευρωεκλογών να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές και να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας” τόνισε.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το νοσοκομείο Κοζάνης λέγοντας «κατασκευάζεται μια νέα πτέρυγα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, τα τμήματα επειγόντων περιστατικών γίνονται ολοκαίνουργια χρηματοδοτούνται από το ταμείο ανάκαμψης. Το αποτύπωμα της Ευρώπης είναι παντού.».


Θανάσης Τέγος
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια