Ο δικός μας Άκης αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας....


Αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας ορκιστηκε σήμερα ο Άκης Μαργέτας από την Κοζάνη. Η ορκομωσία έγινε στη σχολή Αξιωματικών τής ΕΛΑΣ. 

Η ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία Χαραλάμπου Καρπούζου που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Κοζάνη μετά την ορκωμοσία του φίλου του Άκη Μαργέτα. 

"Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τιμή, μαζί με την οικογένεια μου, να παρευρεθώ στην Αστυνομική Ακαδημία και συγκεκριμένα στην σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας των 29 νέων Υπαστυνόμων Β (Τ.Ε.Μ.Α) της εκπαιδευτικής περιόδου 2023-2024. Ήταν ιδιαίτερη η χαρά,διότι ο αγαπημένος μου φίλος Μαργέτας Άκης, ορκίστηκε και είναι από σήμερα Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένας άνθρωπος που τον διακατέχει το ήθος και ο σεβασμός αλλά παράλληλα τον διέπει η εργατικότητα, η μαχητικότητα, η συναδελφικότητα, ο ζήλος και η ουσιαστική και αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων του! Ένας νέος άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα για την γενιά μας και αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν αγωνίζεσαι, παλεύεις και δεν το βάζεις ποτέ κάτω τότε ολοκληρώνεις τους στόχους σου με επιτυχία! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλη του την οικογένεια που όλη αυτή την περίοδο τον στήριξε και στάθηκε δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια . Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα! Υπερήφανος για εσένα Ακή!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια