Τα λόγια γίνονται πράξεις... Πρόταση για ίδρυση γραφείου ενημέρωσης και επίλυσης προβλημάτων καταστημάτων εστίασης



Μια ενδιαφέρουσα πρόταση κατέθεσε ο Γιάννης Μπασίνας πρώην πρόεδρος του σωματείου εστίασης Κοζάνης, προς τον Γιάννη Τερνενόπουλο υποψήφιο πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης. 

Η πρόταση έχει να κάνει με την ίδρυση ενός γραφείου ενημέρωσης και επίλυσης προβλημάτων των επιχειρήσεων εστίασης, όπου θα γίνεται ενημέρωση στα καταστήματα σχετικά με θέματα καθημερινότητας όπως αδειοδοτήσεις, θέματα με την εφορία, αστυνομία κλπ. 

Ο κ. Τερνενόπουλος δεσμεύτηκε πως θα κάνει πράξη την παραπάνω πρόταση σημειώνοντας: "Η επιθυμία του κ. Μπασίνα θα είναι μια από τις πρώτες μας δεσμεύσεις. Το επιμελητήριο πρέπει να λειτουργεί προς όφελος των επιχειρήσεων και της λύσης των προβλητών τους. Κατανοούμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, και για αυτό το λόγο θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για το καλύτερο".

Ο κ. Τερνενόπουλος ανέφερε πως στους στόχους του συνδυασμού του θα είναι μεταξύ άλλων και φόρουμ, τα οποία θα έχουν σχέση με την εστίαση, ώστε όπως είπε "να υπάρξει η ανάλογη τόνωση της αγοράς". 

Από την πλευρά του ο κ. Μπασίνας μας δήλωσε "Είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή η εστίαση να μην εκπροσωπείται σαν φορέας από το επιμελητήριο. Ζήτησα από τον κ. Τερνενόπουλο εφόσον εκλεγεί, να δημιουργήσει ένα γραφείο στον χώρο του επιμελητηρίου που θα αφορά τους ανθρώπους της εστίασης. Εκεί ο κάθε επαγγελματίας θα απευθύνεται στο γραφείο ώστε να του λύνει ότι προβλήματα έχει".
Να σημειωθεί ότι τα καταστήματα εστίασης ξεπερνούν τα 1.000 σε όλη την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια