Ο Γιώργος Αμανατίδης μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη "Σημαντικό το διακύβευμα των εκλογών προκειμένου να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα για τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας"

Από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων ξεκίνησε, σήμερα το πρωί, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis στη Δυτική Μακεδονία. Είχαμε τη δυνατότητα να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσουμε με την συνολική μελέτη στην οποία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός τονίζοντας την πρόθεση της Κυβέρνησης να γίνει ότι χρειάζεται ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων. 

👉 Συνεχίσαμε στους Συνεταιρισμούς ΔΗΜΗΤΡΑ και ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στο Δημαρχείο Βελβεντού, στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων και στο Δημαρχείο Σερβίων.
Στην Κοζάνη και στον χαιρετισμό υποδοχής του Πρωθυπουργού υπογράμμισα την σημασία των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πίσω από μεγάλες παρεμβάσεις και σημαντικά έργα αλλά και από όσα σχεδιάζουμε να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει. Σημαντικό το διακύβευμα των εκλογών προκειμένου να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα για τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.
Συνεχίζουμε το απόγευμα με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Φλώρινα και Καστοριά όπου και εκεί θα μιλήσουμε για τα ζητήματα που σχετίζονται με τους δύο νομούς μας.
#Δυτική Μακεδονία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια