Άδωνις Γεωργιάδης επίσκεψη στην Κοζάνη: "Η μάνα μου πέθανε σε μια καρέκλα στο λαϊκό νοσοκομείο διότι δεν είχαν κρεββάτι. Άρα έχω υποστεί στη δική μου οικογένεια τις αστοχίες του ΕΣΥ. Δεν είμαι κανένας αριστοκράτης"

 


Διήμερη επίσκεψη του Άδωνι στη Δυτική Μακεδονία

“Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω τον υγειονομικό χάρτη μιας περιφέρειας αν δεν έχω τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας”



Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία, με σειρά θεσμικών και κομματικών συναντήσεων, πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Το μεσημέρι της Πέμπτης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, όπου έγινε σύσκεψη στην Περιφέρεια.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρεθήκαν ζητήματα του τομέα υγείας, αλλά και οι ευρωεκλογές, καθώς ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει για την ΝΔ τον προεκλογικό συντονισμό.

“Η Δυτική Μακεδονία δεν έχει τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Είναι άλλο πράγμα να έχεις τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Αν αποφασίσεις να κάνεις τριτοβάθμιο, αναγκαστικά θα ήταν στο Μποσοδάκειο. Ας μην χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα. Η περιοχή σας θα έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί πλήρως και τότε οι νέοι δεν θα φεύγουν. Πάρα ταύτα ο γενικώς πληθυσμός γηράσκει. Εγω δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω τον υγειονομικό χάρτη μιας περιφέρειας αν δεν έχω τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας. Τις αποφάσεις θα τις πάρουμε μαζί”, τόνισε ο Υπουργός. Ακολούθησαν τοποθετήσεις από υγειονομικούς, ενώ την την Παρασκευή 10 Μαΐου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφτεί την Καστοριά, όπου, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους γουναράδες και στις 11 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Μια ώρα μετά θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Καστοριάς και θα ακολουθήσει στη 1 μετά το μεσημέρι διευρυμένη ΔΕΕΠ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια