ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: "Η υγεία δεν είναι πολιτικό ζήτημα, είναι ανθρώπινο δικαίωμα"

 Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός υγείας. Η λογική σκέψη όλων μας, ήταν πως τουλάχιστον θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της Κοζάνης. Ένα νοσοκομείο που παρότι θέλει να το κλείσει ώστε να ικανοποιήσει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, συνεχίζει να σώζει ζωές, κυρίως λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών που κάνουν οι ιατροί του.

Θα περίμενε κανένας πως θα νοιαζόταν, έστω να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις συνεχόμενες στοχευμένες διαρροές του σχετικά με κλείσιμο της (μόνης λειτουργικής αυτήν τη στιγμή στο νομό) ΜΕΘ Κοζάνης.

Όμως όχι! Ο υπουργός υγείας, θα έχει συναντήσεις με τους Μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς.

Θεωρεί σημαντικότερο το να ανακόψει τυχόν «θρησκευτικές» ψήφους προς τα άλλα κόμματα, παρά να ασχοληθεί με το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου του.

Αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τα εκλογικά ποσοστά και όχι για την ευζωία των πολιτών.

Στο χέρι μας είναι στις ερχόμενες εκλογές να φωνάξουμε ΩΣ ΕΔΩ.

Δεν επιτρέπεται να κυβερνείται ο τόπος βάση δημοσκοπήσεων και στόχευσης για ψήφους.

Απαιτούμε την άμεση δράση για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες της περιοχής, καθώς και την εξασφάλιση λειτουργικών ΜΕΘ στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

Η υγεία δεν είναι πολιτικό ζήτημα, είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

ΟΜ Βόρειας Κοζάνης
ΟΜ Νότιας Κοζάνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια