Αστυνομικοί προσέφεραν σε διερχόμενους πεζούς και οδηγούς οχημάτων κόκκινα αυγά, ευχόμενοι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα




Κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, πολλοί συνάνθρωποι μας τραυματίζονται ή χάνουν τη ζωή τους στους δρόμους ένεκα τροχαίων ατυχημάτων. Γι’ αυτό το λόγο, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποίησε δράσεις σε τοπικό επίπεδο με σκοπό να εμφυσήσει μηνύματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.


Τη Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης για την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων που περιείχαν συμβουλές οδικής ασφάλειας, κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (κεντρικά φανάρια) επί της οδού Παύλου Μελά.

Αστυνομικοί προσέφεραν σε διερχόμενους πεζούς και οδηγούς οχημάτων κόκκινα αυγά, ευχόμενοι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, στέλνοντας το μήνυμα «Φέτος το Πάσχα τσουγκρίζουμε στο σπίτι και όχι στο δρόμο». Στο πλαίσιο συμβολισμού το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης έχει τοποθετήσει στις εισόδους και εξόδους της πόλης της Κοζάνης ενημερωτικές πινακίδες με μηνύματα τροχονομικού ενδιαφέροντος για την οδική ασφάλεια των πολιτών με σκοπό την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια