Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Στάθη Κωνσταντινίδη

 




Τον Δήμαρχο Αμμυνταίου, κ. Ιωάννη Λιάση, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/05, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο, τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Σταύρο Παπασωτηρίου, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Γεώργιο Καρασμάνη και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου Γιώργο Τσιρώνη, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του Δήμου, με τον Δήμαρχο Αμυνταίου να ξεχωρίζει ως σημαντικότερο αυτό της μετάβασης στο νέο οικονομικό μοντέλο, ζητώντας από τον κ. Κωνσταντινίδη την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εκταμίευση των κονδυλίων.

Στη συνέχεια, ο κ. Λιάσης, αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει το νέο, ενισχυμένο, ΕΣΠΑ, ενημερώνοντας τον κ. Σκάλκο πως ο Δήμος Αμυνταίου έχει ήδη έτοιμες προτάσεις και βρίσκεται σε στάση αναμονής μέχρι να ανοίξουν τα προγράμματα για να τις εντάξει.

Ο κ. Κωνσταντινίδης από την πλευρά του, τόνισε τη στενή συνεργασία που έχει αναπτύξει η κυβέρνηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαβεβαιώνοντας ότι η Κυβέρνηση θα στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες, σε όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια