Στα Γρεβενά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

 

 
-Τη συμβολή και τη στήριξη του κ. Ανδρουλάκη σε μια σειρά δίκαιων διεκδικήσεων της νέας Δημοτικής Αρχής, ζήτησε ο κ. Ταταρίδης.

 

 

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, υποδέχθηκε την Παρασκευή 17/5, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης. Η συνάντηση και η συζήτηση που ακολούθησε, διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και στελεχών –τοπικών και περιφερειακών- του ΠΑΣΟΚ, με τον Δήμαρχο να ενημερώνει τον κ. Ανδρουλάκη για το αναπτυξιακό έλλειμμα που αντιμετωπίζει η περιοχή, θέτοντάς του παράλληλα μια σειρά στρατηγικών στόχων, διεκδικήσεων και αιτημάτων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Διεκδικήσεις, οι οποίες, για να γίνουν πράξη, θα πρέπει να υπάρξουν και οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις, με τον κ. Ταταρίδη να ζητά τη συμβολή και τη στήριξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ειδικότερα και μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γρεβενών μίλησε για την αναγκαιότητα αποκατάστασης της αδικίας που υφίσταται ο Δήμος Γρεβενών από τον νέο Αναπτυξιακό νόμο, ο οποίος επιδοτεί με επιπλέον 7% τις νέες επενδύσεις στον γειτονικό νομό Κοζάνης σε σχέση με τα Γρεβενά, ενώ έθεσε και το ζήτημα της θέσπισης ειδικού, αντισταθμιστικού, τοπικού πόρου ύδατος από την εκμετάλλευση των υδάτινων αποθεμάτων της περιοχής για τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/l3sl0SaUIVM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια