Του αρέσει να μη λέει πολλά.... (Τάσος Φούντογλου ). Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί..."Άσχετοι και κοπλεξικοι...."Ποιους εννοεί;Ο σχολιασμός του αντιπεριφερειάρχη υγείας Τάσου Φούντογλου μετά την σύσκεψη παρουσία του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη 

"Δεν χρειάζεται να λες πολλά. Αφήνεις πρώτα τους άσχετους να ξεσπαθώσουν και τους κομπλεξικούς να βγάλουν τα απωθημένα τους και προχωράς σε αυτά που έχουν σημασία. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαδικασία κατάρτισης του νέου υγειονομικού χάρτη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μοναδικό στόχο την πραγματική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας. 
Θα αποτυπωθούν οι ανάγκες υγείας του πληθυσμού, θα μετρηθούν οι ποιοτικοί δείκτες όλων των δομών υγείας της περιφέρειας και θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο στην 3η ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας με βασικό γνώμονα το τι χρειάζονται πραγματικά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και όχι το τι πιστεύει ο κάθε Λωλοστεφανάκος αυτής της περιοχής. Και δεσμευόμαστε πως αυτή τη φορά ο υγειονομικός χάρτης θα υλοποιηθεί. Είτε χαλάσουμε τη ζαχαρένια κάποιων είτε όχι".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια