Συμμετοχή της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στο Balkan Energy Forum 2024


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τριήμερο Balkan Energy Forum (23-25/5/2024), που φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διπλωματικών Αρχών και θεσμικών φορέων. 
Η ΔΙΑΔΥΜΑ συμμετείχε στο Forum με περίπτερο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις δράσεις της εταιρίας εν γένει, καθώς και με ομιλία  του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά, Δημάρχου Εορδαίας και του Γενικού Διευθυντή, κου Δημοσθένη Μαυρίδη (Σάββατο 25-5-2024).
Παράλληλα έξω από τον εκθεσιακό χώρο η ΔΙΑΔΥΜΑ έκανε επίδειξη των ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει.
Το περίπτερο μας επισκέφθηκαν, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και οικονομικών, κος Νίκος Παπαθανάσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κος Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Αμανατίδης καθώς και στελέχη του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης και του Πράσινου Ταμείου. 
Στόχο του Forum αποτέλεσε, μέσα από την πλούσια θεματική ατζέντα του με παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών και την έκθεση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ανάδειξη των πλέον σημαντικών και επίκαιρων θεμάτων που αφορούν την ενεργειακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων. 
Ακολουθήστε τη ΔΙΑΔΥΜΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι:
Facebook: https://www.facebook.com/diadyma
Instagram: https://www.instagram.com/diadyma_sa/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια