Πάνω από 81.000 προσλήψεις στο δημόσιο έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια σύμφωνα με την υφυπουργό εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη που βρίσκεται στην Κοζάνη

 



Πάνω από 81.000 προσλήψεις στο δημόσιο έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια σύμφωνα με την υφυπουργό εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η οποία επισκέφθηκε την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενη από τον βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο. Το αρμόδιο υπουργείο έχει συχνές επαφές με δημάρχους και περιφερειάρχες με στόχο την επίλυση των προβλημάτων

Η υπουργός δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από τη φιλοξενία στην Κοζάνη τονίζοντας :

“Η Κοζάνη, είναι πάρα πολύ όμορφος τόπος με πολύ όμορφους ανθρώπους και πραγματικά καλούς υπαλλήλους με αγάπη για το αντικείμενό τους. Τα τελευταία 5 χρόνια παράγουμε ένα συνεχές έργο με τελικό αποδέκτη τον πολίτη, με προσπάθεια για καλύτερη αναδιοργάνωση των δομών και απλούστευση των διαδικασιών ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουμε δώσει πάνω από 3.000-4.000 προσλήψεις, ενώ 81.000 θέσεις έχουν εγκριθεί στο Ελληνικό δημόσιο. Έχουμε σκοπό να συναντηθούμε με όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας”.

Επίσης η κα. Χαραλαμπογιάννη επισκέφθηκε την ΑΝΚΟ και ενημερώθηκε αναλυτικά για το διαχρονικό έργο και προσφορά της εταιρείας στην Δυτική Μακεδονία από τον Γενικό Διευθυντή Αναστάσιο Σιδηρόπουλο και από τα στελέχη της εταιρείας ανά τομέα ευθύνης τους.

Η κα. Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους της εταιρείας βλέποντας από κοντά όλη την δομή του οργανισμού και δήλωσε εντυπωσιασμένη από την οργάνωση και την επιχειρησιακή ικανότητα της.



Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης μίλησε για μιας άριστη συνεργασία με το υπουργείο συμπληρώνοντας “Θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν το ανθρωπινό δυναμικό. Έγιναν πολλές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, οι οποίες ξεκίνησαν από την περιοχή μας. Σήμερα θα παρουσιάσουμε μερικές σκέψεις μας στην υπουργό. Είχαμε πράγματι παραγωγικές συναντήσεις στο πλαίσιο της επίσκεψης. Στο επόμενο διάστημα θα δούμε σημαντικά πράγματα όπως στα θέματα αξιολόγησης”.

Θανάσης Τέγος
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια