Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, 15 περιπτώσεις κλοπών

 Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ύστερα από ενδελεχή έρευνα, αξιολόγηση και αξιοποίηση ερευνητικών στοιχείων και δεδομένων, -15- περιπτώσεις κλοπών (-12- τετελεσμένες και -3- σε απόπειρα) από οικίες, καταστήματα και σχολείο, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 25-06-2023 έως 12-08-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, για τις οποίες σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος -2- αλλοδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, ενώ αναζητείται και τρίτο άγνωστο άτομο.

Συγκεκριμένα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και τόπο, οι προαναφερόμενοι αφού παραβίασαν -10- οικίες και -2- καταστήματα, αφαίρεσαν συνολικά χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των -11.870- ευρώ, το χρηματικό ποσό των -6.855- περίπου, -1- κινητό τηλέφωνο, φιάλες αλκοολούχων ποτών, κολόνιες, τραπεζικές κάρτες ανάληψης, τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορα προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα, ενώ από -2- οικίες και -1- σχολείο δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν κάτι.

Για τον 40χρονο αλλοδαπό έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής σε περιοχή της Κοζάνης (16-07-2023_Δελτίο_τύπου).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης για την ταυτοποίηση των στοιχείων του τρίτου ατόμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια