Δεν το άφησαν πίσω...Αποκατάσταση της Εθνικής οδού Φλώρινας-Καστοριάς στο 11οχλμ και εντός της Τ.Κ. Πισοδερίου

Η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη τεχνικών έργων Χάρη Γκοβεδάρου για το έργο στο Πισοδέρι Φλώρινας 

Στην Τ.Κ. Πισοδερίου συναντηθήκαμε σήμερα 14/05/2024 με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πρεσπών κ.Μάνο Δημητρόπουλο, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πισοδερίου κ.Θωμά Μούσια, το δ/ντή κ.Ηλία Γιαννόπουλο και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας Έδρας ΠΔΜ, το διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας κ.Παντελή Πηλίδη, στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πρεσπών και τον ανάδοχο του έργου της αποκατάστασης της Εθνικής οδού Φλώρινας-Καστοριάς στο 11οχλμ και εντός της Τ.Κ. Πισοδερίου.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες, ο τρόπος εκκίνησης των εργασιών και ορίστηκε μία εργοταξιακή όδευση η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ εξαίρεση μόνο για οχήματα άμεσης ανάγκης (Πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, οχήματα αστυνομίας-τροχαίας).

Στην Τ.Κ. Πισοδερίου θα απαιτηθεί η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας για ένα διάστημα, λόγω επικινδυνότητας κατά την περίοδο των εργασιών και τεχνικών δυσκολιών του έργου αλλά και για λόγους ασφάλειας του εργαζόμενου προσωπικού και των εν δυνάμει διερχομένων οδηγών και επιβατών. 

Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης τεχνικής δυσκολίας και επικινδυνότητας και θα χρειαστεί η υπομονή και κατανόηση των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, ώστε το έργο να περατωθεί άρτιο, με ασφάλεια και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος πριν τη νέα χειμερινή περίοδο.

Η ημερομηνία διακοπής της κυκλοφορίας και το κατά προσέγγιση διάστημα που θα απαιτηθεί αυτή, θα γίνουν γνωστά με νεότερη ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια