Κυριάκος Βελόπουλος από την Κοζάνη: "Το να κλείνεις λιγνίτες σε μια περιοχή όπου αυτή θα μπορούσε να ταΐσει όλη την Ελλάδα, είναι το λιγότερο, ανθελληνικό, αντιλαϊκό και αντικοινωνικό'

 






Επίσκεψη στην Κοζάνη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας παράλληλα σε συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Βελόπουλος άσκησε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης άλλα και των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως όλοι τους είναι οπαδοί του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

“Είμαστε το μόνο κόμμα που μπαίνει στις λαϊκές χωρίς καμιά προετοιμασία και κομματικούς χειροκροτητές.

Αυτό που μας λύπησειδιαίτερα, είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει η Δυτική Μακεδονία, τα οποία οφείλονται στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το να κλείνεις λιγνίτες σε μια περιοχή όπου αυτή θα μπορούσε να ταΐσει όλη την Ελλάδα, είναι το λιγότερο, ανθελληνικό, αντιλαϊκό και αντικοινωνικό.

Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι η Δυτική Μακεδονία έχει στα σπλάχνα της να μοιράσει στην περιοχή σας και στην υπόλοιπη Ελλάδα 200 δις ευρω. Αλλά η εμμονή του πρωθυπουργού με την απολιγνιτοποίηση με τη βοήθεια ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΖΑ, να γεμίσουν τη περιοχή με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, έμενα με κάνει και αγανακτώ. Είναι αδιανόητο το ‘έγκλημα” που έκαναν στη ΔΜ. Είναι αδιανόητο ότι τα παιδιά σας έφυγαν μετανάστες. 200 δις δεν υπάρχουν πουθενά, και εδώ υπάρχουν”, είπε ο κ. Βελόπουλος.

Θανάσης Τέγος










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια