Επίσκεψη Τσιόρδα στην Κοζάνη "Καθαρός ορίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Επίσκεψη Τσιόρδα στην Κοζάνη 
"Τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δει Ευρωβουλευτές να μην φοράνε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας "

Αισιόδοξος για την νίκη της ΝΔ εμφανίστηκε από την Κοζάνη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόρδας τονίζοντας πως "πρέπει να δώσουμε μάχη και να στείλουμε εκπρόσωπους που θα φέρουν αποτέλεσμα στην χώρα μας". 

"Ο κ. Τσιόρδας συναντήθηκε με τοπικά στελέχη τής περιοχής στο "Ερμιόνιο" το απόγευμα της Παρασκευής. 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε: "Η Δυτική Μακεδονία είναι μια περιοχή που σίγουρα δίνουμε περισσότερο βάρος λόγω της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί ακόμη πιο πολύ βάρος. 

Στις εκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να διασφαλιστεί μια πορεία πολιτικής σταθερότητας, η οποία ξεκίνησε το 2019, επιβαιωθήκε με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, και πρέπει να επιβεβαιωθεί εκ νέου στις ευρωεκλογές. 

Να δώσουμε ένα Καθαρό ορίζοντα στα υπόλοιπα τρία χρόνια στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προσωπικά δίνω υπόσχεση πως θα είμαι συνεπής σε αυτά που λέω. Δουλειά και αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι μετρήσιμο.
Η Ευρώπη είναι ένας χώρος συνεργασίας αλλά και εθνικών ανταγωνισμών.

 Έτσι οι ευρωβουλευτές θα πρέπει να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την πατρίδα τους. Τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δει Ευρωβουλευτές να μην φοράνε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Στις 9 Ιουνίου πρέπει να ψηφίσουμε και να δώσουμε μια καθαρή νίκη στην ΝΔ" τόνισε ο κ. Τσιόρδας. 

Θανάσης Τέγος




Και από την επίσκεψη του στον Κρόκο 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια