Μεγάλη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη: 5 παιδιά και 3 ενήλικες απεγκλώβισε η Πυροσβεστική. Δηλώσεις του Αντιπύραρχου Χρήστου Σπυρίδη, διοικητή 1ου Πυροσβεστικού σταθμού Θεσσαλονίκης και πρώην διοικητής ΠΥ Πτολεμαϊδας

 
Όλα πήγαν καλά:... Φωτιά στην οδό Στουρνάρα στη Θεσσαλονίκη: 5 παιδιά και τρεις ενήλικες απεγκλώβισε η Πυροσβεστική. Δηλώσεις του Αντιπύραρχου Χρήστου Σπυρίδη, διοικητής πρώτο Πυροσβεστικού σταθμού Θεσσαλονίκης και πρώην διοικητής ΠΥ Πτολεμαϊδας  

Συνολικά οκτώ άτομα χρειάστηκε να απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την πολυκατοικία στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά στην οδό Στουρνάρα στη Θεσσαλονίκη.

Πέντε παιδιά και τρεις ενήλικες, οι οποίοι λόγω των πολύ πυκνών καπνών δεν μπορούσαν να βγουν από την πολυκατοικία, απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να κατασβέσουν τη φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Στουρνάρα 11 στην περιοχή της Παλιάς Λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 2.20 και έσπευσε στο σημείο με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Άμεσα αναζητήθηκαν άτομα που μπορεί να ήταν εγκλωβισμένα, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε η επιχείρηση κατάσβεσης, μετά την οποία πραγματοποιήθηκε αποκάθαρση του χώρου.

Τις έρευνες για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διερευνήσει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.
Από Gr times   

Δείτε και τι δήλωσε σχετικά ο Αντιπύραρχος Χρήστος Σπυρίδης:

 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια