Στο πένθος τα Γρεβενά με τον χαμό αστυνομικού

 Τραγωδία στον Πειραιά καθώς ένας αστυνομικός με καταγωγή από τα Γρεβενά, ο οποίος έκανε μεροκάματο δουλεύοντας σε φορτηγό, πέθανε όταν καταπλακώθηκε από κτίριο που κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος ήταν ειδικός φρουρός, με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών και υπηρετούσε στην Άμεση Δράση. Την ώρα της κατάρρευσης του κτιρίου πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα δομικά υλικά.

Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στην ακτή Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει 7 προσαγωγές από τους αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, εκ των οποίων 5 εργάτες, ένας οδηγός του φορτηγού και ο εργολάβος.

Τρεις από τους εργάτες που βρίσκονταν εντός του κτιρίου την ώρα της κατάρρευσης τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτίριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για το κτίριο είχε εκδοθεί άδεια εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας.

Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ.

Η κατάρρευση του κτιρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

www.enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια