Τάσος Σιδηρόπουλος: "Πρέπει ακόμη περισσότερο να βγούμε μπροστά με πρωτοβουλίες"


Επ' ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, παραχώθηκε συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρίας το πρωί της Τετάρτης.  

Με πάνω 35 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες του ο οικονομολόγος Τάσος Σιδηρόπουλος, τόνισε πως, είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο η ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

"Η ΑΝΚΟ μετά από 40 χρόνια λειτουργίας με σημαντική προσφορά και συμβολή  στα αναπτυξιακά δρόμενα της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει στόχο στην ενίσχυση των αναπτυξιακών πολιτικών με ρόλο και λόγο, ιδιαίτερα σε κρίσιμα ζητήματα.  

Το έργο μας διακρίνεται σε 2 βασικούς πυλώνες: Ο πρώτος αφορά την υποστήριξη των οργανισμών τοπική αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων και ο δεύτερος την υποστήριξη της επιχειρηματικότητάς. Θα πρέπει η ΑΝΚΟ επίσης να ενισχύσει τον αναπτυξιακό της λόγο πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο της μετάβασης. 

Η δομή της εταιρίας  όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξε τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ρόλο στον οποίο έχει συσταθεί η εταιρία. Πρέπει ακόμη περισσότερο να βγούμε μπροστά με πρωτοβουλίες. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε.

Ο κ. Σιδηρόπουλος υπήρξε μελετητής της εταιρίας με εξειδίκευση στις μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας  έργων στην περιοχή μας, ενώ στην πορεία του εχει περάσει από διάφορα σκαλοπάτια. 

Θανάσης Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια