Χρήστος Κυριακόπουλος: ‘Διαμορφώνουμε εμείς το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι ευρωεκλογές δεν είναι εκλογές «χαλαρές»

 




Κυριακή, 14 /4 8π.μ.-8 μ.μ. ψηφίζουμε για τους υποψήφιους, υποψήφιες του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαμορφώνουμε εμείς το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Λοιπόν ειτε συμμετέχοντας ως υποψήφιοι, -ες είτε ψηφίζοντας για τους/τις υποψήφιους, -ες. Πιο καινοτόμα και αμεσοδημοκρατική διαδικασία νομίζω δεν έχει υπάρξει . Για να καταστεί η πολιτική υπόθεσή μας. Όχι κάποιων ‘’στελεχών’’ , όχι κάποιων ομάδων, όχι υπόθεση κάποιων ειδικών μέσα σε απρόσιτα γραφεία. Υπόθεσή μας, υπόθεσή σας. Ειδικά τώρα που η αντιπολιτική και η απαξίωση των κομμάτων τρέφει την ακροδεξιά και τον ανορθολογισμό. Τώρα είναι που πρέπει εμείς οι πολίτες να δώσουμε αξία στους θεσμούς στους οποίους μπορούμε να παρέμβουμε, τώρα να εκσυγχρονίσουμε τις πολιτικές διαδικασίες.

Οι ευρωεκλογές δεν είναι εκλογές «χαλαρές». Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 είναι πολύ κρίσιμες, τόσο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και για κάθε χώρα ξεχωριστά. Για αυτό, είναι αναγκαία η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα, προκειμένου να δοθούν προοδευτικές και κοινωνικά δίκαιες απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, όπως η κλιματική κρίση, η οικονομική κρίση, η αποδιάρθρωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, η άνοδος της ακροδεξιάς, του εθνικισμού, του ευρωσκεπτικισμού. Αποτελεί καθήκον των προοδευτικών δυνάμεων να δοθεί μια πολυεπίπεδη μάχη, ώστε να αναδειχθεί το όραμα και ο στόχος μιας άλλης, κοινωνικά δίκαιης και αλληλέγγυας Ευρώπης, με περισσότερη Δημοκρατία, δικαιοσύνη, ελευθερίες και δικαιώματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγκαινιάζει μια καινοτόμα διαδικασία. Δίνει το λόγο στα μέλη και τους φίλους του για να ψηφίσουν τους υποψήφιους κα τις υποψήφιες ευρωβουλευτές, -τριες.

Την Κυριακή στις 14/4 ψηφίζουμε τα μέλη και οι φίλοι, φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους/τις υποψήφιους/-ες για το ευρωψηφοδέλτιο. Για την περιφέρειά μας την Δ Μακεδονία οι υποψήφιοι είναι 4 και θα εκλεγούν 1. 

Χρήστος Κυριακόπουλος 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια