Η Ιστορική Αιανή να βγει μπροστά, να διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες...

 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής ως φορέας που εκπροσωπεί το Επιχειρείν της τοπικής κοινωνίας σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία μιας νέας προσπάθειας για την άμβλυνση και αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την Αιανή και την ευρύτερη περιοχή, στα διοικητικά όρια της Αρχαίας Ελίμειας.

Σκοπός των δράσεων που έχουμε σχεδιάσει είναι η Ιστορική Αιανή να βγει μπροστά, να διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και να προσελκύσει επενδύσεις, να αξιοποιήσει το τεράστιο τουριστικό της απόθεμα όπως οι αρχαιολογικοί χώροι, αρχαιολογικό μουσείο, βυζαντινοί ναοί κ.α. και να επεκτείνει όλες τις επιχειρηματικές της δυνατότητες.

Πρώτο βήμα αυτής της νέας προσπάθειας ορίζουμε το ΑΙΑΝΗ Economic Forum με γενικό τίτλο Οικονομία & Πολιτισμός - Τοπικές Δυνάμεις & Ευκαιρίες που θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Απριλίου και έχουν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, επιστήμονες και πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια