Στην Κοζάνη υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τονίστηκε πως η ΝΔ είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα




Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησαν από την Κοζάνη στο πλαίσιο της προεκλογικής ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης, Μάριος Κάτσης, Μυρτώ Κοροβέση και Ολυμπία Τελιγιορίδου , οι οποίοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην ΠΕ Κοζάνης.



Αρχικά ο συντονιστής του κόμματος στην Κοζάνη Παναγιώτης Κοντός τόνισε πως "είναι ευθύνη όλων μας ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει την ελπίδα στους πολίτες, η Ελλάδα και η ευρώπη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
 Αυτή η ψήφος πρέπει να είναι η αρχή του τέλους της άθλιας κυβέρνησης της ΝΔ. Της χειρότερης κυβέρνησης που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα μας."

Η κα Τεληγιορίδου ανέφερε: "είναι μεγάλη ευκαιρία για μας αυτή την περίοδο των εκλογών να συναντάμε τον κόσμο, να συζητάμε μαζί του και να ακούμε τα προβλήματα του. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη που αφορά το μέλλον της Ευρώπης. Η μάχη που δίνουμε αφορά την χώρα μας και την Ευρώπη.
Σε ένα δύσκολο περιβάλλον οικονομικό και κοινωνικό καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική μάχη για να δώσουμε τα μηνύματα μας για την Ελλάδα μας, η οποία πρέπει να κρατήσει τους νέους στον τόπο μας."


Από την πλευρά του ο Κώστας Αρβανίτης στάθηκε στο θέμα των Τεμπών χαρακτηρίζοντας το ως "εγκλημα". "Να βγούνε ολα στο φώς, ώστε οι πολίτες να ξέρουν ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει αξία. Αυτό έχει σημασία. Δικαιοσύνη παντού"
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο εργατικό κέντρο Κοζάνης. Να σημειωθεί ότι έγινε επίσκεψη και στα χωριά όπου αναβίωσε το έθιμο με τις Λαζαρίνες. 

Οι δηλώσεις είναι απομαγνητοφώνηση από το kozan.gr

Θανάσης Τέγος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια