Το παίζε λογιστής (της δεκάρας) και άρπαξε 3000 ευρώ

 Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος δύο ατόμων, ενός 51χρονου άνδρα και μιας 48χρονης γυναίκας, σε περιοχή της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατήγγειλαν ότι, τέλη Μαρτίου του 2024, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 51χρονο, προσποιούμενο υπάλληλο του λογιστή του και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “MARKET PASS”, έπεισε αυτόν και έστειλε σε ΑΤΜ της περιοχής της Φλώρινας την 48χρονη σύζυγό του, η οποία μετέφερε από το λογαριασμό του 51χρονου, το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου, ο οποίος είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού που μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια