Με αγάπη για την Αννα....: Μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης πήρε την πρωτιά σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

 

Συγχαρητήριο μήνυμα:

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και μαθητών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Άννα Δημητριάδου, μαθήτρια της Α τάξης για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Βιώσιμη τροφή- Βιώσιμος πλανήτης".

O Πανελλήνιος αυτός Μαθητικός Διαγωνισμός, εγκεκριμένος από το υπουργείο Παιδείας, προκηρύχθηκε από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες» σε συνεργασία με το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τίτλο «Βιώσιμη τροφή- Βιώσιμος Πλανήτης- Γίνε η ΑΡΧΗ!» για το σχολικό έτος 2023-2024. Αφορά στη δημιουργία έργων που προωθούν την ιδέα για ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά φιλικό σύστημα κατανάλωσης τροφίμων.

“Συγχαρητήρια και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς κ. Καραμπίνα και κ. Τσιφοδήμου!

Είμαστε υπερήφανοι για την καλλιέργεια ταλέντων και την ενδυνάμωση των μαθητών μας ώστε να διαπρέψουν στους τομείς που θα επιλέξουν”, επισημαίνεται από τον Διευθυντή ττον σύλλογο διδασκόντων και μαθητών καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια