Ατάκα και επί τόπου στο σημείο οι αρμόδιοι.... Κατάρρευση πρανούς στο Μηλοχώρι Εορδαίας

Κατάρρευση μέρους του πρανούς σημειώθηκε στο ποτάμι που διέρχεται της Κοινότητας Μηλοχωρίου του Δήμου Εορδαίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή, ενώ υποχώρησε ταυτόχρονα και τμήμα του πεζοδρομίου.


Για την κατάσταση ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που κινητοποίησαν άμεσα τα αρμόδια στελέχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες Δήμου και Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου να επιληφθούν του φαινομένου και να μεριμνήσουν για τη λήψη μέτρων προστασίας των κατοίκων του Μηλοχωρίου.

Συγκεκριμένα, συνάντηση- σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προξένησε η σφοδρή βροχόπτωση στο Μηλοχώρι, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Εορδαίας Νικόλαος Φουρκιώτης, ο Πρόεδρος του Μηλοχωρίου Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Βύζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννης Κιοσές, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Συλλίρης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Τσιάμης.
Διενεργήθηκε παράλληλα έλεγχος της συμπεριφοράς του πρανούς και διασφαλίστηκε η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων με την απαραίτητη σήμανση, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις αποκατάστασης το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια