Τα πήραν όλα κι έρχονται....Η Δόξα Βερμίου επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία

Είμαστε πρωταθλητές και Αήττητοι!!!

Επιστροφή στην Α! Ερασιτεχνική κατηγορία Επς Κοζάνης 
Δόξα Βερμίου Πύργων - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-0

Χαμός στο γήπεδο των Πύργων Εορδαίας αφού η Δόξα Βερμίου Πύργων επιστρέφει πρώτη και Αήττητη στην Α! Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.
Οι φίλαθλοι της Δόξας είδαν την Αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει μέσα σε ένα χρόνο εκεί που ανήκει.Η Διοίκηση της Δόξας μαζί με τον προπονητή τους Τάσο Αραμαδανίδη και όλοι οι παίχτες κατάφεραν με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες να γράψουν ιστορία, τερματίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας δίχως ήττα.
Στο αγωνιστικό μέρος με δύο γκολ του Τσάκου και του Μούκα οι Πύργοι κέρδισαν και την Αναγέννηση Λιβαδερού με σκορ 2-0 και στέφθηκαν πρωταθλητές παρουσία τουλάχιστον 500 φιλάθλων από όλη την Εορδαία. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κεσκερίδη. Τους συνόδευσαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πύργων Εορδαίας Δημήτριος Σαμπακίδης και ο Αντιπρόεδρος της Δόξας Ιωάννης Ταγγίδης.
Από την Επς Κοζάνης ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Τσιρανίδης Γεώργιος έδωσε τα μετάλλια. Ενώ την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλήματος έκανε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.
Ο Πάτερ των Πύργων Γεώργιος βρέθηκε και αυτός στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ευλογώντας την ομάδα για την επιτυχία της. 
Ο Πρόεδρος της Δόξας Βερμίου Πύργων Ιωάννης Βαγκόπουλος συνεχάρει τον προπονητή Τάσο Αραμαδανίδη και τους παίχτες των Πύργων για την ξέφρενη και αήττητη πορεία πρωταθλητισμού. Με το σφύριγμα της λήξης άνοιξαν σαμπάνιες με φιλάθλους και παίχτες να γίνονται ένα μέσα σε ξεφρενους πανηγυρισμούς.
Την ομάδα και τους επισήμους δεξιώθηκε το Διοικητικό συμβούλιο σε καφέ των Πύργων. 
Φόρτσα Δόξα η δύναμή σου ο λαός σου!!!
Άξιοι πρωταθλητές Αήττητοι!!!

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια