Μη φοβάσαι και προχώρα….Μια γυναίκα μπορεί να χαράξει καινούρια αρχή

 



Nέες και ωραίες οι κυρίες, με διάθεση προσφοράς, οι οποίες θα είναι υποψήφιες στην Ευρωβουλή στις εκλογές του Ιουνίου.  Πρόκειται για την Πίστη Κρυσταλλίδου από την Πτολεμαϊδα, η οποία θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ  και την πολιτικό μηχανικό, Όλγα Μαρκογιαννάκη με Κρητική "φλέβα' μεν, αλλά Κοζανίτικη νοοτροπία, καθώς ζει και εργάζεται στην Κοζάνη. Η Όλγα θα είναι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ. 







Πίστη Κρυσταλλίδου


Με γνώση, εμπειρία, θέληση για προσφορά και έχοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της συνεχούς δράσης, μπαίνω στη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών με στόχο να βάλω ψηλά στην ατζέντα της Ευρώπης, όσα για χρόνια μαζί σας έμαθα να υπηρετώ.

Για μια Ευρώπη της Κοινωνικής Προόδου, των ίσων ευκαιριών, της ισότιμης πρόσβασης στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στον πολιτισμό, στην καινοτομία και στην έρευνα.



Όλγα Μαρκογιαννάκη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απομακρυνθεί από τους πολίτες της, που νιώθουν απομονωμένοι και μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Η ακροδεξιά αυξάνει τις δυνάμεις της με ψέματα και λαϊκισμό, απειλώντας τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατίας. Στις 9 Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Ελλάδα και την Ευρώπη της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της δημοκρατίας. Δίνουμε μία μάχη της γενιάς μας, για τις ζωές μας, για τις ζωές των παιδιών μας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια