Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων τίμησε το Δήμο Κοζάνης



Μια "ειδική" και όμορφη συνάμα εκδήλωση διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων στην περιοχή του Νιάημερου το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς τιμώντας έτσι τον Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη καθώς και τους Αντιδημάρχους Κυριακή Χατζημανώλη και Ζήση Στημονιάρη για τη φιλοξενία που έτυχαν στην Κοζάνη.

Η πραγματικά εξαιρετική αυτή ομάδα βρίσκεται στον τόπο μας για την περίοδο της Αποκριάς και όχι μόνο....Τα μέλη όπως μας ανέφεραν πέρασαν φανταστικά στον τόπο μας και υποσχέθηκαν σύντομα να “βολτάρουν” ξανά στην περιοχή μας.

Εκ μέρους της ΕΛΑΤ η κα Γεωργία Σάλτα μίλησε με θερμά λόγια για την Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα για την αντιδήμαρχο Κικα Χατζημανώλη: ‘Είναι αποτελεσματική, ευρηματική και ευφάνταστη. Τη θαυμάζω και την χιλιοευχαριστώ, χωρίς εκείνη δεν θα κάναμε τόσα πολλά. Όταν συναντάμε τέτοιους ανθρώπους ‘γονατίζουμε”. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ να συνεχίσετε έτσι. Ο Δήμαρχος ξέρει να επιλεγεί συνεργάτες. Ευχόμαστε να κάνετε την Κοζάνη όπως την ονειρεύεστε”, είπε μεταξύ άλλων η κα Σάλτα.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα Χατζημανώλη ανέφερε: Το ΔΣ ήταν πολύ ορεξάτο. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά, και του χρόνου να σας δούμε ξανά. Η Δημοτική αρχή και η Αντιδημαρχία τουρισμού θα είναι πάντα εδώ να σας υποδέχεται με αγάπη.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια