Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας τίμησε την οικογένεια ΤσίπουΜε μεγάλη τιμή και σεβασμό πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00, μια συγκινητική εκδήλωση επιμνημόσυνης δέησης στο μνημείο του Θωμά Τσίπου και τον τάφο του γιού του Αναστασίου Τσίπου, μέγα ευεργέτη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια στιγμή αφιερωμένη στη μνήμη του Θωμά και Αναστασίου Τσίπου.
Σ' αυτή την σημαντική εκδήλωση, προσευχηθήκαμε και αποτίσαμε σεβαστικά στεφάνια οι: Εκπρόσωπος του Δήμου Βοίου κα. Βερβερούδη Άννα, εκπρόσωπος του συλλόγου διδασκόντων ΕΠΑΛ Σιάτιστας, Διευθυντής κ. Μάνιος Στέφανος, εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Τσιάρτας Παναγιώτης και τέλος εκπρόσωπος της Οικογένειας Τσίπου κ. Δημήτριος Καφάσης, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας, προς τη μνήμη του Θωμά και του γιού του Αναστασίου Τσίπου.


Η παρουσία και η συμμετοχή όλων εκείνων που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό κομμάτι της εμπειρίας μας. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους εσάς που συνεισφέρατε στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και στην αναδόμηση της μνήμης του αγαπημένου μας Θωμά Τσίπου και του μέγα Ευεργέτη μας Αναστασίου Τσίπου. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε, τον πάτερα Μιχαήλ για την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, την Αντιδήμαρχο κα. Βερβερούδη Άννα για τη βοήθεια στη εκτέλεση και οργάνωση, τον τελετάρχη της εκδήλωσης κ. Μπζιώτη Θωμά, τον κ. Παναγιώτη Τσιάρτα πρόεδρο του συλλόγου γονέων για την ιδέα, τους/τις συναδέλφους/φισσες και τις μαθήτριες που παραβρέθηκαν.
Μετά από αυτή την αξέχαστη εκδήλωση, ας συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανή την κληρονομιά του Θωμά και Αναστασίου Τσίπου μέσα από τις πράξεις μας και τις αξίες που υποστηρίζουμε και πρεσβεύουμε. Ας συνεχίσουμε λοιπόν, υλοποιώντας την κάθε χρόνο.
Με τιμή,
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος ΔιδασκόντωνΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια