Γιώργος Αμανατίδης για Ακρινή: Το πραγματικό συμφέρον των κατοίκων για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, το υπηρέτησα και το υπηρετώ πιστά.

 Τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό, σχολιάζει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης

“Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό, δικαιώνουν όλους όσοι στηρίξαμε από την αρχή την πρόταση, που ουσιαστικά άνοιγε το δρόμο, η Ακρινή να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο οικισμό με περιβαλλοντικό-αναπτυξιακό αποτύπωμα και ευκαιρίες για θέσεις εργασίας.

Η συνεργασία μου με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, για το συγκεκριμένο θέμα, είναι διαχρονική, σταθερή και σε εξέλιξη, στην προοπτική όλα να κυλήσουν ομαλά, εξασφαλίζοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις και τα αιτήματα των κατοίκων.

Είμαστε σε διαρκή επαφή για τις όποιες βελτιώσεις της αρχικής πρότασης ώστε σύντομα, με τη σύμφωνη γνώμη Δήμου και Τοπικής Κοινότητας, να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του σχεδίου που ήδη είναι σε εξέλιξη, με πρώτο το θέμα της παραχώρησης του φωτοβολταϊκού πάρκου στους κατοίκους της Ακρινής.

Το πραγματικό συμφέρον των κατοίκων για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, το υπηρέτησα και το υπηρετώ πιστά.

Η πολιτική πρέπει να διακρίνεται για τον καθαρό και συνεπή λόγο που στοχεύει στο κοινό συμφέρον. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για το ρόλο μου στο προηγούμενο διάστημα και ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν”.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια