Ομαδικότητα, δίκαιη συμπεριφορά και εξωστρέφεια είναι οι λέξεις κλειδιά για τον Γιάννη Τερνενόπουλο, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται χρόνια στον κλάδο του μαρμάρου“Πρέπει να στραφούμε και να δώσουμε έμφαση στη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα και τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας”
Συνέντευξη: Τάνια cosmomag.gr


Ομαδικότητα, δίκαιη συμπεριφορά και εξωστρέφεια είναι οι λέξεις κλειδιά για τον Γιάννη Τερνενόπουλο, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται χρόνια στον κλάδο του μαρμάρου, οδηγώντας τον στην απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2024, για να μπει ένα τέλος, όπως ανέφερε, στην απαξίωση του θεσμού από τον κόσμο και κυρίως τους επιχειρηματίες.

“Πρέπει να στραφούμε και να δώσουμε έμφαση στη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα“, ανέφερε ο κ. Τερνενόπουλος, “και να είμαστε δίπλα στον κάθε επιχειρηματία, να ακούμε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τος ώστε να βελτιώνουμε καθημερινά τις συνθήκες στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας“. Το Επιμελητήριο πρέπει να λειτουργεί και τις απογευματινές ώρες προς εξυπηρέτηση των μελών του και να στραφεί στην προώθηση των προϊόντων της περιοχής σε αγορές του εξωτερικού, μέσα από σωστά σχεδιασμένες δράσεις και συνέργειες με τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Όπως εξήγησε ο κ. Τερνενόπουλος οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης μετά από την περίοδο των μνημονίων, την κρίση της πανδημίας και τώρα την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο κ. Τερνενόπουλος στο παρακάτω βίντεο:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια