“Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα”… το νέο τραγούδι του Κώστα Πουτακίδη

 

Κυκλοφόρησε μόλις το νέο του τραγούδι του Κώστα Πουτακίδη, με τίτλο «Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα».

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τελευταίο του τραγούδι «Τη Θεού τ’ αγγελούδ’» (το κλαρινόπο μ’ κελαηδεί γλυκέα μερακλία...) έρχεται ξανά να μας χαρίσει μια “φρέσκια” καλλιτεχνική ερμηνεία, με τη συνοδεία στη λύρα και την επιμέλεια στην ενορχήστρωσης του κορυφαίου μουσικού Μπάμπη Κεμανετζίδη και της mk productions. Πρόκειται για μια σύγχρονη ποντιακή μουσική δημιουργία σε ένα «ζωντανό» ρυθμό ομάλ, τους στίχους της οποίας υπογράφει ο Γιάννης Γκόσιος και τη μουσική ο Μπάμπης Κεμανετζίδης.

«Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα

και σουμά σ’ εμέν να μη κονεύ’ς,

κι έναν να θυμάσαι όθεν κι αν κοιμάσαι

την εγκάλια μ’ πάντα θ’ αραεύ’ς...»

λένε οι στίχοι του ρεφραίν και «προορίζονται αποκλειστικά για “πληγωμένους” του έρωτα...» δηλώνει ο σπουδαίος πόντιος ερμηνευτής.

«Αλήθεια, πόσες και πόσες φορές, μια αρνητική ερωτική κατάληξη, μια έντονη ερωτική διαμάχη ή μια ερωτική απογοήτευση, μια ερωτική προδοσία, μας έφτασε στο αμήν και μας οδήγησε στην παρομοιώδη ατάκα: απ’ αδά και πέρα, ούτε καλημέρα...» συνεχίζει ο Κώστας Πουτακίδης, εκφράζοντας την ευχή το νέο του τραγούδι να αγαπηθεί εξίσου όσο τα προηγούμενα και να μπει στα χείλη όλων…

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι ολοκληρωμένο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια