Συνεχίζει το "βιολί" της η Δόξα Βερμίου Πύργων αήττητη στην πρώτη θέση.Δάφνη Πολυμύλου - Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2 ( Είχε Σίμο Τσάκο η Δόξα ). 

Είχε Σίμο Τσάκο η Δόξα Βερμίου Πύργων και "καθάρισε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο. 

Τα γκολ για την Δόξα Βερμίου Πύργων ήρθαν από 2 κεφαλιές στο 19"και στο 23"λεπτο από κόρνερ και φάουλ με τον σκόρερ Σίμο Τσάκο να βάζει την ομάδα των Πύργων μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι στην συνέχεια κύλησε δίχως κάτι το ιδιαίτερο μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους. 
Η σκληροτράχηλη ομάδα της Δάφνης έπαιξε δυνατά και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στην πρωταθλήτρια ομάδα των Πύργων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ντίνας τραυματιστηκε και αποχώρησε ενώ θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του μετά τις ακτινογραφίες και την διάγνωση των Γιατρών. 
Ο Τάσος Αραμαδανίδης συνεχάρει τους παίχτες του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον στον τελευταίο αγώνα το μόνο που απομένει είναι να φανεί αν η Δόξα τερματήσει Αήττητη σημειώνοντας το μοναδικό αυτό ρεκόρ δίχως ήττα στην Ιστορία της.
 Με τιμή Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμιου Πύργων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια