Κοπή πίτας και τιμή στους στρατιωτικούς που έφυγαν από τη ζωή

 Σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έκοψε την βασιλόπιτα της για το έτος 2024.

Την βασιλόπιτα, ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Βλαχοδημος.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης, Σιδέρης Βότσης, εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε στους παρισταμένους χαρούμενο και δημιουργικό έτος με υγεία, πρόοδο, ευτυχία και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Τυχερή της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε εκ των παρευρισκομένων, ήταν η Καλλιόπη Μπράχου παραλαμβάνοντας το δώρο της.


Όπως αναφέρει το ΔΣ

‘Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης,κάλεσε στο βήμα τις συζύγους των πρόσφατα εκλιποντων συναδέλφων μας, Τχη (ΥΠ-Π) Καρακουλα Δημήτριου κ Επχια (ΕΜ) Κομπτσια Αποστόλου να απονείμουν τούς επαίνους και τα δώρα στα παιδιά μελών της Ένωσης μας , που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατά το έτος 2023 πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ΕΣΠΕΚΟΖ, καθιέρωσε χθές αυτήν την εκδήλωση ευελπιστώντας να γίνει θεσμός, ώστε κάθε χρόνο να απονέμονται βραβεία και δώρα τα οποία ονομάστηκαν "Βραβεία αριστείας Τχη (ΥΠ-Π) Καρακουλα Δημήτριου και Επχια (ΕΜ) Κομπτσια Απόστολου" στην μνήμη των εκλιποντων συναδέλφων.

Επίσης πραγματοποιήθηκε στο κοινό, σύντομος διοικητικός απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που έφυγε, και προγραμματισμός των μελλοντικών δράσεων για την τρέχουσα χρονιά. Ακόμη παρουσιάστηκε από την ταμίας της Ένωσης κα. Ιωαννίδου Παρασκευή, ο οικονομικός απολογισμός του 2023 και ο προϋπολογισμός για το τρέχων έτος.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον ΑΔΦ Κοζάνης Ταξίαρχο κ. Κοσμά Καλμανιδη για την παραχώρηση της αίθουσας, τον διευθυντή, όλα τα στελέχη και τους εφέδρους οπλίτες της ΛΑΦ Κοζάνης για την άρτια και άψογη εξυπηρέτηση και τους φίλους επαγγελματίες που στήριξαν αυτήν την εκδήλωση. Την δικιά μας εξαιρετική συγγραφέα Ηλιάννα Κλειτσογιάννη, κόρη του συναδέλφου Μάκη, που μας παρουσίασε το νέο της βιβλίο το οποίο είχαμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια