Εμείς κι εμείς... Μεταξύ στελεχών η γιορτή για τα 50 χρόνια ΝΔ- "Απουσία του απλού κόσμου" Ι. Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα δεν είναι το μαύρο πρόβατο, είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων"

 



Κοζάνη: 50 χρόνια ΝΔ- Ιωάννης Πλακιωτάκης

“Σύμμαχός μας είναι η αλήθεια και οι δεσμεύσεις μας που έγιναν πράξη”

 


Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κοζάνη στο οικογενειακό κέντρο “Ντούφας”, η εκδήλωση για 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικός καλεσμένος ο Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής βουλής στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων: “Σύμμαχός μας είναι η αλήθεια και οι δεσμεύσεις μας που έγιναν πράξη. Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα του χθες. Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι το μαύρο πρόβατο, είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Αναλάβαμε πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες. Η Ελλάδα είναι μια ισχυρά οικονομική χώρα.

Είμαστε η παράταξη που βγάλαμε από τη χώρα από την αυστηρή επιτήρηση και κατακτήσαμε την επενδυτική βαθμίδα.

Μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, αυξήσαμε μισθούς και συντάξεις. Σύμμαχος μας είναι η αλήθεια και οι δεσμεύσεις, οι οποίες έγιναν πράξη.

Ναι, είναι η δική μας παράταξη που οφείλει να κάνει περισσότερα και θα τα κάνει. Λειτουργούμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα”, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.

Επίσης, τονίστηκε πως το «νέο σύμβολο είναι αφιερωμένο στους καθημερινούς μαχητές της ευθύνης και της προσφοράς για μία καλύτερη Ελλάδα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιωργος Αμανατίδης μετά την άρση της διαγραφής του από τη ΝΔ. Παρών και πρώην βουλευτές όπως οι κκ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κετογλίδης, Νίκος Τσιαρτσιώνης και Νίκος Παπαφιλίππου.

Θανάσης Τέγος






















Η τελευταία φωτογραφία απ'το kozan.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια