Τα "χρυσά" κορίτσια του 2ου λυκείου Κοζάνης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά την ομάδα Πετοσφαίρισης Κοριτσιών του σχολείου  για την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου! Θερμά συγχαρητήρια δίνουμε και στον προπονητή τους, κ. Παναγιώτη Λαβαντσιώτη!
Τα «χρυσά» κορίτσια του Βόλεϊ του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στην Π.Ε. Κοζάνης κατά την Α΄ φάση του σχολικού πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια κατά την Β΄ φάση νικώντας το 1ο ΓΕΛ Φλώρινας και το 3ο ΓΕΛ Καστοριάς στέφτηκαν πρωταθλήτριες Δυτικής Μακεδονίας και έπειτα πέρασαν από την Γ΄ φάση νικώντας την πρωταθλήτρια ομάδα Ηπείρου, το 1o ΓΕΛ Άρτας. Τέλος έφτασαν ένα βήμα πριν από την πρόκριση στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια ομάδα Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης.
Ευχόμαστε στα κορίτσια να πετύχουν παρόμοιες νίκες και την επόμενη σχολική χρονιά και να κατακτήσουν το στόχο τους, την συμμετοχή τους στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια