Εμπορικός σύλλογος Κοζάνης: Κοπή βασιλόπιτας στο “Resto Bar”- Δραγατσίκας: ‘Αν δεν γίνουν επενδύσεις που θα απασχολήσουν κόσμο, η Δυτική Μακεδονία θα αρχίσει να σβήνει όπως έσβησαν τα φουγάρα και τα χωριά μας…’


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, στο “The Resto Bar”, στην Κοζάνη, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης.



Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Δραγατσίκας, τόνισε πως: “αν δεν γίνουν επενδύσεις που θα απασχολήσουν κόσμο, η Δυτική Μακεδονία θα αρχίσει να σβήνει όπως έσβησαν τα φουγάρα της και τα χωριά μας. Αυτό ζούμε σήμερα, χωρίς καμιά θετική εξέλιξη στις επενδύσεις και τη δουλειά μας. Τα ίδια λέγαμε και πέρσι, περάσαν 12 μήνες...Εμείς κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα για να σταθούμε όρθιοι στην αγορά.

 

Στόχος μας είναι ολοκλήρωση του έργου open mall, όπου θα δώσει μία άλλη δυναμική στην αγορά της πόλης. Επίσης, δεύτερος στόχος μας, είναι να αποτελέσουμε βασικό μέλος-συνεργάτη σε επιτροπές που θα διεκδικήσουμε να γίνουν στον τουρισμό και τον πολιτισμό, ώστε η αγορά να αποτελέσει κινητήρια δύναμη στην ανάπτυξη του τόπου μας”.

 

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια