Διαμαντής Βαχτσιαβάνος: "Γιατί οι elit θέλουν να φτωχοποιήσουν τους γεωργοτηνοτρόφους; '



Γ ΙΑΤΙ ΟΙ elit ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ; ΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ; Άν & η φωτο έχει ληφθεί από φιλο TRAMP λογαριασμό, το ερώτημα για το μέγεθος της τεράστιας ιδιοκτησίας σε γή αυτού του εξαίρετου Κου, μπορούν να μας εξηγήσουν τί σχέση μπορεί να έχει αυτό με τα μέτρα απέναντι των αγροτών & ποιά η σκοπιμότητα αυτών των μέτρων!
Η μία εξήγηση είναι να μήν παράγουν οι ευρωπαίοι αγρότες & σε πρώτη φάση να εισάγονται τα αγροκτηνοτροφικά προιόντα απο την Ουκρανία!
Η άλλη εξήγηση, είναι τα συμφέροντα αυτού του Κου!
Δέν αγοράζεις τόση έκταση τυχαία!
270.000 εκτάρια στις ΗΠΑ, εκεί έγινε η αγορά, είναι 1.100.000 στρέμματα!
Ένα εκατομμύριο 100 χιλ. στρέμματα, όπως αντιλαμβανόμαστε, σημαίνει πώς θέλουν να φτωχοποιήσουν τους αγρότες & να αγοράσουν την γή οι διάφοροι - όχι τυχαίοι -, σάν τον Κο αυτόν. Τί θα τα κάνουν τόσα εκατομμύρια στρέμματα; Τί καλλιέργειες θα "φυτρώσουν" σε αυτά; Έχουν σχέση με την νέα διατροφική αλυσίδα με σκουλίκια, κατσαρίδες, έντομα κλπ;
Δ ο υ λ ο π α ρ ο ι κ ι α! Μάς γυρίζουν στην εποχή των κοτζαμπάσηδων & του Κιλελέρ. Ένας ο κυρίαρχος αφέντης & οι πολλοί, απλά δουλεύουν μεροδούλι - μεροφάι για ένα κομμάτι ψωμί & άν είναι καλά & υπάκουα παιδιά, στις γιορτές θα παίρνουν & ένα ολόκληρο αυγό δώρο!
Τα μηνύματα είναι πολλά για πού οδηγεί τον πλανήτη η παγκόσμια elit. Στόχος αυτή την φορά οι αγροκτηνοτρόφοι. Τα μέτρα που παίρνουν είναι απαγορευτικά για την λειτουργία της πρωτογενούς παραγωγής!
Ο Τζόν Κέρρυ, υπ. για την προεδρία των ΗΠΑ, είπε κατ' επανάληψη, ότι η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή ευθύνεται 30% για την μόλυνση του περιβάλλοντος & πρέπει να μειωθεί δραστικά!
Η πολιτική μείωσης της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής άρχισε από την Ολλανδία & κορυφώνεται τώρα με την κατάργηση της ΚΑΠ!
Λιπάσματα, πετρέλαιο & ότι άλλο χρησιμοποιούν οι αγρότες ακριβαίνει υπερβολικά & γίνεται πλέον απαγορευτική η καλλιέργεια γής & η συντήρηση ζώων!
Η καθολική εξέγερση των αγροτών σε όλη την Ε.Ε., έχει σχέση με αυτή την πολιτική της elit, σημειωτέων ότι όλοι αυτοί δέν είναι εκλεγμένα όργανα, αλλά επιλεγμένα από τους κοσμοκράτορες της παγκόσμιας τάξης!
Στην εξέγερση αυτή, δίκαια ακολούθησαν & οι Έλληνες αγρότες. Είναι ζήτημα πλέον επιβίωσης.

Διαμαντής Βαχτσιαβάνος 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια