Ασφυκτικά γεμάτο το οικογενειακό κέντρο doufas στην κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Στάθη Κωνσταντινίδη

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο οικογενειακό κέντρο "doufas" η κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Στάθη Κωνσταντινίδη. Παρών και ο υπουργός μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας. 
Ο κ. Κωνσταντινίδης στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις στα επενδυτικά σχέδια της κυβέρνησης "εύχομαι μια δημιουργική χρονιά. 
Ο σχεδιασμός όλων των τελευταίων χρόνων της κυβέρνησης μπαίνει στην φάση τής υλοποίησης. Το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έχει τον δικό του ρόλο στην δίκαιη μετάβαση. Οφείλουμε πολλά σε αυτόν τον κόσμο, τήν κοινωνία και την πατρίδα.
 Η χώρα μας κατάφερε να προοδεύσει. Επομένως κάτι κάναμε καλά τα προηγούμενα χρόνια. 
Η Ελλάδα κατάφερε να αναπτύσσεται τριπλάσια από τον μέσο όρο άλλων ευρωπαϊκών χωρών και και προσελκύει επαγγελματικούς κολοσσούς" είπε ο κ. Κωνσταντινίδης. 
Από την πλευρά του ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε "Για να είμαστε εμείς εδώ πολλοί από εσάς αγωνίστηκατε για αυτή την παράταξη. Είμαστε το κόμμα που στόχο έχει το όφελος τών πολιτών. Πιστεύουμε στο έθνος και τήν κοινωνική δικαιοσύνη. Η θέση τής Ελλάδος είναι στον δυτικό κόσμο όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είμαστε η παράταξη που έκανε τίς στρατηγικές επενδύσεις και η παράταξη που πέτυχε να έχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με τα άλλα κόμματα. "

Θανάσης Τέγος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια