"Ερωτευμένος" με τον σύλλογο... Εκ νέου πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης ο Γιώργος ΧριστοφορίδηςΣτην Κοζάνη σήμερα 14 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. συνεδρίασε στα γραφεία του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου.

Σε 397 έγκυρα ψηφοδέλτια ο συνδυασμός ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ συγκέντρωσε 202 ψήφους, καταλαμβάνοντας 5 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και 2 έδρες στην Εξελεγκτική Επιτροπή, ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ συγκέντρωσε 161 ψήφους, καταλαμβάνοντας 4 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και 1 έδρα στην Εξελεγκτική Επιτροπή και ο συνδυασμός Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία συγκέντρωσε 34 ψήφους και δεν καταλαμβάνει έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και ύστερα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους μέλους Χριστοφορίδη Γεώργιου, συγκροτήθηκε σε σώμα μετά από πρότασή του και ομόφωνη ψηφοφορία με τις παρακάτω θέσεις:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χριστοφορίδης Γεώργιος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καρασαββίδης Ελευθέριος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τριανταφύλλου Ζήσης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καστανάρας Μιχαήλ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασλανίδου Μαρία
ΤΑΜΙΑΣ : Ρουσιάδης Σωτήριος
ΜΕΛΟΣ : Γρηγοριάδης Ιωάννης
ΜΕΛΟΣ : Τριανταφύλλου Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ : Γκατζογιάννη Ελένη

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Βακρατσάς Ιωάννης
Μπιλιώνης Γεώργιος
Μανδραβέλης Θεόδωρος

Στη συνεδρίαση δεσμεύτηκαν όλοι για την από κοινού αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος
Χριστοφορίδης Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας
Καστανάρας Μιχαήλ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια